De Spaanse Burgeroorlog - voordracht. - Centrale voor Arbeidersopvoeding (CAO) (Brussel : CAO, 1936)
Themanummer maandschrift 'Nieuwtjes uit de Centrale', juli-oogst-september 1936
Nederlands
Monografie