Rendez-vous met Armand Preud'homme. - Preud'homme, Armand; Beck, R. (Antwerpen : Metropolis, 1977)
Deze publicatie bevat de meest bekende liederen van Armand Preud'homme
De knappe muzikanten
Laat ons, liefste, samen varen
Dag Josefientje
O mijn kempen
De autocar
Op de pupren hei
62 exemplaren
Partituren voor : Dirigent + Fluit (2 exempl.) + Hobo + Klarinet en Bugel (2 exempl.) + Solo Klarinet (3 exempl.) + 1ste Klarinet (3 exempl.) + 2de Klarinet (2 exempl.) + 3de Klarinet (3 exempl.) + 1ste Cornet en 1ste Trompet (4 exempl.) + 2de Cornet en 2de Trompet (4 exempl.) + Solo Bugel + 1ste Bugel + 2de Bugel + 3de Bugel + Alt Sax (2 exempl.) + Tenor Sax (2 exempl.) + Sopraan Sax + Bariton Sax + 1ste Alto Cor 2 exempl.) + 2de Alto Cor (2 exempl.) + 1ste Bariton (2 exempl.) + 2de Bariton + 1ste Trombone (3 exempl. + 2de Trombone (3 exempl.) + 3de Trombone (3 exempl.) + 1ste Tuba (2 exempl.) + 2de Tuba en Bas (5 exempl.) + Bas + Kleine Trommel + Bekkens en Grote Trommel + Pauken
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren