Frère Jacques [Bladmuziek] : variaties op Broeder Jacob. - Sternefeld, Daniel; Van Aken, Wim; Van Rickstal, J. (Brussel : Scherzando, 1958)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Frère Jacques se présente = Broeder Jacob stelt zich voor
Il va à la chasse = hij gaat ter jacht
Il contemple la beauté de la forêt = hij mijmert in het woud
Frère Jacques s'en va-t-en guerre = Broeder Jacob trekt ten strijd
La petite valse de Frère Jacques = Broeder Jacob en de Koekoek
La petite valse de Frère Jacques = Hij waagt een walsje
Il se met en colère = Hij maakt zich woedend
Frère Jacques prie = Broeder Jacob doet een gebedje
La cauchemar de Frère Jacob = De nachtmerrie van Broeder Jacob
Il s'éveille et sonne les cloches = hij ontwaakt en luidt de klokken
1 boekje en 66 exemplaren
Partituren voor : Dirigent + 1ste en 2de Hobo + Fagotten + Kleine Trom + Kleie Klarinet + Solo Klarinet en 1ste Klarinet (7 exempl.) + 2de en 3de Klarinet (5 exempl.) + Bas Klarinet + 1ste Cor + 2de Cor + Engeles Cor + 1ste Alto (2 exempl.) + 2de Alto + Solo Bugel +1ste Bugel (2 exempl.) + 2de Bugel (2 exempl.) + 1ste en 2de Bariton + Alt Sax (2 exempl.) + Tenor Sax (2 exempl.) + Bariton Sax + 1ste Tuba (3 exempl.) + 2de Tuba (2 exempl.) + Bombardon + Pauken en Triangel en Simbalen en Klokkenspel en Grote Trom + 1ste Trompet (2 exempl.) + 2de Trompet (4 exempl.) + 1ste Cornet (3 exempl.) + 2de Cornet (3 exempl.) + 1ste en 2de Bariton (2 exempl.) + Contra Bas + Kleine Fluit + Grote Fluit + 1ste Trombone (4 exempl.) + 2de Trombone (3 exempl.) + 3de Trombone (2 exempl.)
Nederlands
Frans
Partituur
Keywords: liederen; partituren