Y s'dgonfle! [Bladmuziek]. - Moreau, Henri; Plèbuy, Lucien; de Bozi, Harold (Paris : La Parisienne.)
Dit document bevat volgende liederen
Valse d'Aphrodine
Il s' dégonfle
Rediviva = valse lente
Aphrodinette Foxtrot
Frans
Partituur
Keywords: liederen; partituren