Transfoob geweld en discriminatie van transgenders : een infobrochure voor politiediensten en meldpunten - Motmans, Joz (Leuven : Provincie Vlaams-Brabant, 2012)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure