Sonnetten en liederen [Bladmuziek] - Hooft, P.C. (Gent : Hoste, 1893)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Lied
Uit Ariadne
Vluchtige nimf
De dageraad
Zal nimmermeer
(t Gemoed herwenscht
Sonetten
Velddeuntjes
Minne-zinnebeelden
Puntdicht
Uit 'Bato'
Aan Anna Roemer visschers
Deuntje
Zangen
Op 's winters end
Jan en Sybrech
Zangen
Klacht der prinsesse van Oranje
Lieve lippen, schoone mond
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen