SJ Zottegem dokumentatiebundels. - Socialistische Jeugd-afdeling Zottegem; Jong Valken Kring; Rode Valken (Zottegem : SJ-Zottegem Jong Valken Kring Rode Valken, 1958)
Deze bundel bevat
Statuten Socialistisch Jeugdverbond, aangenomen op het Nationaal Congres van de Socialistische Jeugd te Antwerpen
Valkenproef B
Jong Valken Kring : programma 8
Jong Valken Kring : programma 7
Jong Vaken Kring : programma 6
Jong Valken Kring : programma 5
Jong Valken Kring : programma 4
Jong Valken Kring : programma 3
Jong Valken Kring : programma 2
Jong Valken Kring : programma 1
Jong Valken Kring : Inleiding tot het Jong Valkenwerk
Rode Valken : basiswerk : R.V. basisprogramma : kaart 4
Rode Valken : basiswerk : R.V. basisprogramma : kaart 3
Rode Valken : basiswerk : R.V. basisprogramma : kaart 2
Rode Valken : basiswerk : R.V. basisproef : inleiding - kaart 1
Rode Valken : basiswerk
SJ documentatiebundel 11
SJ documentatiebundel 16 : lekenspel 2
SJ documentatiebundel 24 : knutselen
SJ documentatiebundel 23 : poppenspel - poppen maken
SJ documentatiebundel 22 : "Wij bouwen een stad"
SJ documentatiebundel 9 : knutselen
Deze bundel bevat volgende liederen en gedichten
Daar was een wuf die spon
Heiwadoewei
Tant Hessie se witperd
Nachtegaal
In heerlijke zomerse dagen
Groene zwanen - witte zwanen
Jan Speelman
Een meisje dat van Scheveningen kwam
Papegaai is ziek
Rijpe gerst
Deur vaart een man op zee
Paardje, mijn paardje
Dansen in een kring
Jan Speleman
De Internationale
Duivelspaard
De gedachten zijn vrij
Jeugdmars
Mieke Stout
Rode Valkenmarsch
De tovercirkel
Bekedorfer
Kameraadschapslied
Zangerslied
Jagerslied
Laat ons zingen
Contra met Plü
Meisje, was je
Nederlands
Monografie
Keywords: jeugd; jongeren; liederen