Almanak Koninklijke Maatschappij tot Bescherming der Dieren voor Oost-Vlaanderen : Almanach des Sociétés Protectrices des Animaux : 1931. (Gent : Hoste, 1931)
Bibliotheek E. Anseele
9e jrg jan-mrt 1931 (42)
Nederlands
Brochure