Almanak Koninklijke Maatschappij tot Bescherming der Dieren voor Oost-Vlaanderen : Almanach des Sociétés Protectrices des Animaux : 1929. (Gent : Hoste, 1929)
Bibliotheek E. Anseele
8e jrg jan-mrt 1929 (34)
Nederlands
Frans
Brochure