Hulpverlening in verband met partnernotificatie in geval van HIV/AIDS. - Nationale Commissie AIDS-Bestrijding (Brussel : Nationale Commissie AIDS-Bestrijding, 1995)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure