Het Belgische abortusverhaal : een overzicht van de geschiedenis op vlak van ethiek, wetgeving en praktijk - Claeys, Vicky (Brussel : Federatie CGSO, 1985)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure
Keywords: abortus