Twee voordrachten over Filips van Marnix, heer van St-Aldegonde - Huysmans, Camille (Antwerpen : Lectura-uitgaven, 1938)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: burgemeesters; Antwerpen