Red de aarde met muziek [Bladmuziek] : handleiding bij de CD/MC 'Red de aarde' - Zamouri, Khadija; Vande Voorde, Helga; Op De Beeck, Karel (Brussel : NCOS Werkgroep Mundiale Vorming, 1996)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Red de aarde
Hapan kutchoma
Nampay'o'mame
Keçi vurdum
Cocorococo
Batucada de Samba
Eu sou feliz
Un lorito de Verapaz
El ferrocarril de los altos
Kasa
Démbèrè
Hadidja
Bembe
Mariposita
Ply ply ply
De calypso
Mi cafetal
Como pode o peixe viver
Vicuñita
El árbol y la hoja
Kijk nog maar eens goed
Nederlands
Brochure
Bladmuziek
Keywords: liederen; duurzame ontwikkeling