Over "Reinaert" en "Ulenspiegel" - Huysmans, Camille (Ledeberg : Erasmus, 1935)
Bibliotheek Camille Huysmans
Overdruk uit: Verslagen en Mededeelingen van de Koninklijke Vlaamsche Academie voor Taal- en letterkunde; juni 1935
Nederlands
Monografie
Keywords: literatuur; legenden; folklore; Reinaert de vos; Tijl Uilenspiegel