Migratie, religiositeit en modernisme : een onderzoek naar de religiositeit van Turkse migrantenvrouwen en de invloed ervan op een aantal waarden, normen en opinies - Janssens, Rudi (Brussel : VUB, 1993)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie