Een vriend op afroep : vrijwilligerszorg voor mensen met Aids: buddy-projecten in Nederland - de Rijk, Kees; Drent, Jasper; van den Boom, Frans (Utrecht : NcGv, 1992)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie