Advies inzake zorgverlening aan AIDS-patiënten in verpleeghuizen. - Nationale Commissie AIDS-Bestrijding (Amsterdam : Nationale Commissie AIDS-Bestrijding, 1989)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure