AIDS zal mijn zorg wezen : studiedag voor zorgverstrekkers, hulpverleners, betrokkenen uit de gezondheids- en welzijnssector te Brussel: verslagboek - Buffels, Johan (Brussel : Het Brussels Overleg Aidszorg, 1997)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie