HBV en HIV, wat moet je ermee : hoe gaat de (huis)arts om met hepatitis B en aids: onderzoek en aanbevelingen - Sweetlove, Patrick; Van Damme, Pierre; Van Parijs, Jan (Antwerpen : Wetenschappelijke Vereniging van Vlaamse Huisartsen, 1997)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie