AIDS-voorlichting onder homoseksuele mannen : diffusie van veilig vrijen in Nederland 1986-1989 - de Vroome, Ernest M.M. (Amsterdam : Thesis Publishers, 1994)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie