Waarheden en vooroordelen over kinderen van lesbische moeders : en hoe belangrijk is een mentaliteitsverandering? - Lemmens, Liesbeth (Brussel : Hoger Instituut voor Gezinswetenschappen, 2003)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie
Keywords: lesbische vrouwen; ouderschap