Lesbisch ouderschap na kunstmatige donorinseminatie : kritische evaluatie van de rechtspraktijk en het psychologisch onderzoek - Hendrickx, Barbara (Leuven : KU Leuven, 2003)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Scriptie