Studiedag Pasop/Europap : de organisatie van welzijn en gezondheid bij prostituees. - Organisatie van welzijn en gezondheid bij prostituees (Gent : Academia Press, 1999)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie