Ga maar naar het licht : het aangrijpende verslag van een moeder over de laatste vijftien maanden van haar zoontje - Oyler, Chris (Baarn : Bosch & Keuning, 1989)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie