Aids in het ziekenhuis : de psychosociale kant van verpleegkundige zorg voor mensen met Aids - de Lange, Jacomine; Drent, Jasper; van der Brug, Ype (Utrecht : NcGv, 1994)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie