Een vader is een mannelijke moeder, eigenlijk : de sekse-geslachtsidentiteit van kinderen in verschillende leefvormen - de Kanter, Ruth (Utrecht : Jan van Arkel, 1996)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie