Eigenzinnige erotiek : het grote Opzij-lustrum onderzoek naar de betekenis van feminisme voor sex, erotiek en partnerrelatie(s) - Weeda, Iteke (Wageningen : Nijgh & Van Ditmar, 1987)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie