Vroegtijdige interventie bij personen met een HIV-infectie. - Nationale Commissie AIDS-Bestrijding (Amsterdam : Nationale Commissie AIDS-Bestrijding, 1990)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie