Nationale Commissie AIDS-bestrijding : interne evaluatie 1987-1991. - Nationale Commissie AIDS-Bestrijding (Amsterdam : Nationale Commissie AIDS-Bestrijding, 1991)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie