De condoomworkshop : evaluatie-rapport n.a.v. een preventie-activiteit van de SAD over condoomgebruik bij mannen met homoseksuele contacten - Hoekzema, Carolijn; Dingelstad, Anita (Utrecht : Stichting Aanvullende Dienstverlening, 1991)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie