Een verkennend onderzoek naar het dagelijks leven en met name de vrijetijdsbesteding van seropositieve mensen en mensen met aids : een toepassing op de structuratietheorie van Giddens: volume 1/2 - Thijs, Sandra (Brussel : VUB, 1996)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie