Belgische consensus over de therapeutische aanpak en opvolging van de volwassene met HIV infectie. - Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) (Antwerpen : Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG), 2001)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie