HIV testen : beleid rond Hiv in de krijgsmacht: dossier. - Militair hospitaal Koningin Astrid (Brussel : Militair hospitaal Koningin Astrid, 1995)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie
Keywords: aids; militairen