AIDS als probleem en project : een kennismaking met (de wereldbeelden van) een preventief en curatief model - Van Overbeke, Wim (Leuven : KU Leuven, 1990)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Scriptie
Nederlands
Monografie