De AIDS-GVO problematiek als procesmatig verloop in het kader van het systeemdenken. Een effektiviteitsstudie van een voordracht van het AIDS team - De Koker, Alfons Olav (Mechelen : Hoger instituut voor paramedische beroepen, 1989)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie