AIDS, enkel voor de anderen? marketingstudie naar AIDS-preventie : samenvattend rapport - Lagaisse, Ann (Gent : Industriële Hogeschool van het Rijk B.M.E., 1991)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Scriptie