Gemeenteraadsverkiezingen 1982 : verkiezingsuitslagen. - SP-arrondissementsfederatie Dendermonde (Dendermonde : SP-arrondissementsfederatie Dendermonde, 1982)
Kwaliteit ok
Nederlands
Brochure
Keywords: gemeenteraadsverkiezingen van 1982