De tuberculose is niet overwonnen. - Gyselen, A. (Leuven : E. Warny, 1965)
Rede uitgesproken op 24 juni 1965 te Gent op de academische zitting ter gelegenheid van de plechtige inwijding der nieuwe lokalen van het Dispensarium der Afdeling Oost-Vlaanderen van de Belgische Nationale Bond tegen de Tuberculose
DIGITAAL TE RAAPLEGEN IN DE LEESZAAL
Nederlands
Brochure
Keywords: digitale publicaties; tuberculosebestrijding; België