De berichtgeving over homo's en lesbiennes in de Vlaamse dagbladpers - Carron, Rebecca (Gent : Universiteit Gent, 1993)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie
Keywords: homoseksualiteit; lesbische vrouwen; dagbladpers