Aids-beleid in Nederland : een reconstructie en een aanzet tot evaluatie - Reinking, Dick (Utrecht : Nederlands Centrum Geestelijke volksgezondheid, 1993)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie