De prijs van het bloed : het drama van twee broertjes die door fatale bloedtransfusies met het HIV-virus werden besmet - Gaudin, Agnès; Gaudin, Patrice; Gaudin, Stéphane (Amsterdam : Luitingh, 1993)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie