HIV/Aids en alternatieve geneeswijzen : wat zoeken HIV-geïnfecteerden en mensen met AIDS en wat krijgen ze bij alternatieve genezers? - Wolffers, Ivan (Amsterdam : VU Uitgeverij, 1996)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie