Generationele waardenpatronen bij Turkse migrantenvrouwen in Vlaanderen en Brussel - Moors, Guy; VUB-Centrum voor Sociologie; RUG Seminarie voor Demografie (Brussel : VUB, 1992)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure