Verslag studiedag : vluchtelingenmeisjes en vrijetijdsbesteding. - Steunpunt Allochtone Meisjes en Vrouwen (Brussel : Steunpunt Allochtone Meisjes en Vrouwen, 2001)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie