Aids, alcohol, drugs, roken : referaten van de studiedag georganiseerd door het Instituut voor Arbeidsrecht van de K.U.Leuven op 20 mei 1988 - Blanpain, R.; Casselman, J.; Cools, R. (Leuven : KU Leuven, 1988)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie