Het maatschappelijk gebeuren rond de ziekte 'Aids' : studie over de reacties van de overheid, de medische professie, het Belgische Rode Kruis, de risicogroepen en de publieke opinie n.a.v. een nieuwe ziekte - Mertens, Chantal; Verdonck, Mieke (Leuven : KU Leuven, 1986)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie
Keywords: aids