Prostitutie in Antwerpen : een onderzoek in opdracht van Payoke: rapport - Aarts, Jeroen; Aerts, Annick; Depauw, Els (Antwerpen : Universiteit Antwerpen, 1997)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie
Keywords: prostitutie; Antwerpen