Onderzoek naar de kennis van ziekenhuispersoneel met betrekking tot AIDS en HIV-seropositiviteit : pilootstudie - Maes, Corry (Leuven : KUL, 1993)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie
Keywords: aids; hiv