Informatiepakket ter ondersteuning van mantelzorgers van mensen met een HIV-infectie. - Nederlands Instituut voor Zorg en Welzijn (NIZW) (Utrecht : NIZW, 1999)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie