Zangblaadjes [Bladmuziek] : uit de rommelpot - Verheest, R.; Boeckx, Jean; Hespel, G. (Antwerpen : VDCV, 1956)
Dit blaadje bevat volgende liederen
De rommelpot
Jan, mijne man
Wat zullen onze patriotjes eten
Twee verjaardagscanons
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren